Menu +
hm_bollen

Rouwcafé

Wanneer je iemand verliest die veel voor je betekent, verandert alles in het leven. Niets lijkt meer hetzelfde. Mensen uit je omgeving weten niet altijd hoe zij troost kunnen bieden en je krijgt soms het gevoel alleen te staan. Het Rouwcafé maakt rouwen bespreekbaar, je vindt steun bij anderen en leert op een andere manier naar je rouwproces kijken.

Stichting Humanitas organiseert in samenwerking met CVU Uitvaartzorg en Inloophuis De Boei vier maal per jaar het Rouwcafé.

Het Rouwcafé is er voor mensen die behoefte hebben aan een plek om stil te staan bij hun verlies. In het Rouwcafé worden themabijeenkomsten georganiseerd en er is ruimte voor ontmoeting met anderen die ook een verlies hebben geleden.

De toegang is gratis, wél graag vooraf aanmelden via evanleenen@stichtinghumanitas.nl ( 06 12 58 59 42)

U bent van harte welkom!

Let op! Het Rouwcafé wordt op wisselende locaties georganiseerd.

Agenda 2023:

Rouwcafé: Hoe bouw je een nieuw leven op na verlies?

In deze periode van het jaar waarin mensen op vakantie gaan, uitstapjes maken of op een terras zitten met elkaar kan het zo confronterend zijn dat je alleen bent…

Het kan een hele drempel zijn om in je eentje naar een theater of concert te gaan of alleen op vakantie te gaan.

Donderdagmiddag 6 juli a.s. gaan we met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Wat kunnen we elkaar aanreiken en welke mogelijkheden zijn er om alleen of met anderen activiteiten te ondernemen?

We sluiten deze middag af met een kleine high tea.

Tijd en locatie: 6 juli 2023 van 14.00 – 16.00 uur, Inloophuis de Boei, Weimansweg 70-72, Rotterdam

Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht via 06 12 58 59 42 of EvLeenen@stichtinghumanitas.nl of 010-215 28 55 / janny@inloophuisdeboei.nl