Menu +
hm_bollen

Volwassenen in rouw

Rouw is alles wat op je afkomt na het verlies van een dierbare. Het verandert je leven. Dit vraagt veel aandacht, geduld en tijd. Rouwen kost veel energie. Mensen die rouwen voelen zich vaak eenzaam met hun verdriet. Het kan helpen dit verdriet te delen met iemand , die luistert en weet hoe het is om met zo’n groot verlies verder te moeten leven. Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met rouw.Door het delen van uw ervaring met een van ons, staat u niet alleen. Als u ondersteuning wilt voor het leren omgaan met uw verlies, kunt u terecht bij Humanitas Steun bij Verlies en Rouw..

Lotgenotengroepen
Voor volwassenen start er twee maal per jaar een lotgenotengroep. In acht bijeenkomsten komen verschillende thema’s aan bod die met het verlies en rouw te maken hebben. U vertelt hier uw verhaal en deelt ervaringen met anderen die ook een verlies hebben geleden.

Download of bekijk hieronder de folder. Klik op de afbeelding om het PDF-bestand te openen/downloaden.

Start lotgenotengroep 2020
In februari / maart start er – bij voldoende belangstelling – weer een rouwlotgenotengroep. In een vaste groep ontmoet u lotgenoten met wie u ervaringen kunt uitwisselen, ideeën opdoen, herkenning en erkenning voelen. Twee deskundige vrijwilligers begeleiden de groep. De groep komt acht keer bij elkaar. De bijeenkomsten zullen waarschijnlijk plaatsvinden op de maandagochtend. De precieze data worden later bekend gemaakt. Locatie: Pieter de Hoochweg 110 in Rotterdam (vlakbij metrostation Coolhaven). Na aanmelding nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom!

Meer informatie? Bel 06 -13 63 08 13 of 06 – 30 41 92 14 of mail naar cvroom@stichtinghumanitas.nl.