Menu +
hm_bollen

Samenwerkende organisaties

Stichting Humanitas Rotterdam streeft naar kwaliteit van leven en naar geluk. Binnen het onderdeel Maatschappelijke dienstverlening heeft Stichting Humanitas een ruim aanbod aan maatschappelijke projecten die voor een groot deel afhankelijk zijn van de inzet van vrijwilligers.

Eén van deze projecten is Steun bij Verlies en Rouw. Dit project ondersteunt mensen die op verschillende gebieden een verlies hebben geleden door middel van individuele gesprekken, lotgenotencontact voor volwassenen, jongeren en kinderen in rouw. Tevens is er een Rouwcafé en een aanbod voor ondersteuning van mensen van verschillende culturen. Humanitas is actief in de regio Rotterdam, inclusief de Zuid-Hollandse Eilanden, op het gebied van ouderenzorg en -huisvesting en maatschappelijke dienstverlening.Humanitas gaat uit van de volgende kernwaarden:

 

CVU Uitvaartzorg is een moderne uitvaartorganisatie met een lange historie. Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw verzorgen wij persoonlijke uitvaarten, met respect voor ieders levensbeschouwing. Stevig geworteld in de regio Rotterdam Rijnmond, kennen we de gebruiken en rituelen van onze bijzondere samenleving. CVU denkt verder dan de uitvaart zelf en staat open voor nieuwe ideeën. Persoonlijke benadering staat daarbij voorop. Als u een beroep doet op onze dienstverlening, is dat onze missie. Een passende uitvaart slaagt als uw wensen centraal staan. U of uw nabestaanden moeten uit de uitvaart steun en kracht kunnen halen. CVU zorgt daar altijd voor. Dat doen we door iedere dag naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening te streven en u met de grootst mogelijk toewijding te omringen. Hierdoor ervaart u CVU als een uitvaartorganisatie waaraan u de verzorging van elke uitvaart kunt toevertrouwen. Met de specifieke wensen van de klant als uitgangspunt en met respect voor ieders persoonlijke levensbeschouwing.

CVU Uitvaartzorg heeft een winkel en inlooppunt aan het uitvaartplein in Rotterdam.