Menu +
hm_bollen

Rouwcafé

In samenwerking met CVU Uitvaartzorg organiseert Stichting Humanitas voor het tweede jaar bijeenkomsten in een zogenaamd Rouwcafé. Wanneer iemand in rouw is heeft hij tijd, aandacht en ruimte nodig om te rouwen. Het Rouwcafé is dan een plaats waar belangstellenden en lotgenoten kunnen samenkomen om stil te staan bij het verlies.

Wanneer
Het Humanitas Rouwcafé vindt elke eerste donderdagmiddag van de maand plaats van 14 – 16 uur. Het Rouwcafé wordt op verschillende locaties georganiseerd.U bent van harte uitgenodigd, de toegang is gratis!

Agenda 2020

Rouwcafé-bijeenkomsten

Rouwcafé december 2020

Vanwege de coronamaatregelen blijft het Rouwcafé zeer waarschijnlijk tot het einde van 2020 gesloten. Heeft u behoefte aan een luisterend oor in deze moeilijke tijden? Vanuit Humanitas Steun bij verlies en rouw is het mogelijk om regelmatig telefonisch met een vrijwilliger in gesprek te gaan. Als u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met Ellen van Leenen  (EvLeenen@stichtinghumanitas.nl, M 06 12585942) of Cisca Vroom (cvroom@stichtinghumanitas.nl, M 06 30419214). Wij gaan dan ons best doen om u te koppelen aan een bel-vrijwilliger.

Ontwikkelingen rond de Rouwcafébijeenkomsten van 2021 vindt u op deze website.