Menu +
hm_bollen

Gesprekken

Ben je een dierbare verloren en wil je daarover praten? Als je een gesprek zoekt om over het enorme verdriet te praten ben je van harte welkom om langs te komen. Vertellen over jouw dierbare kan mogelijk helpen. De mensen die het gesprek met je voeren hebben een geheimhoudingsplicht. Zij willen graag contact met je maken en zijn goed voorbereid en getraind om naar je te luisteren.

Zij begrijpen je vooral vanwege een eigen verlieservaring. Misschien wil je wel vaker een gesprek voeren, contact met lotgenoten of vooral meer over rouw weten of wil je zoeken naar mogelijkheden hoe je verder kan.

Hoe dan ook ben je hier welkom en zien we je graag. Na het gesprek bepaal je uiteraard zelf hoe je verder gaat. Klik hier om een gesprek aan te vragen.

Na je aanmelding nemen wij spoedig contact met je op.Het is mogelijk dat je wilt chatten over jouw verlies. Dat kan ook. Via de website www.pratenoververlies.nl kun je via chat contact krijgen met een vrijwilliger.Humanitas Steun bij Verlies en Rouw onderhoudt contact met professionals die op het gebied van rouw en verlies allerlei soorten hulp bieden. Er is kennis over ‘wat er te koop is’ en wie er op welke manier mee bezig zijn.

Als je daar wat meer over wilt weten of je bent een professional die toegevoegd wil worden bij de sociale kaart, neem dan contact met ons op.

Aanmelden