Menu +
hm_bollen

Hoe kun je je voorbereiden op de feestdagen?

 

December is voor veel rouwende mensen een moeilijke maand. Feestdagen, zoals de Kerstdagen en Oud & Nieuw zijn vaak dagen van intens gemis en van groot verdriet. Het contrast is groot met de uiterlijke wereld en dat wat je voelt. Je hebt het gevoel niet te passen in de wereld van muziek, feestverlichting en cadeautjes kopen.

Het kan helpen als je vooraf bedenkt en afspreekt wat je die dagen wel en niet zult doen. Donderdagmiddag 7 december a.s. gaan we met elkaar in gesprek over dit onderwerp. Vragen die o.a. aan bod komen: zijn er mensen of activiteiten die helpend kunnen zijn? Hoe gedenk je je dierbare tijdens deze dagen?

We sluiten deze middag af met koffie/thee en wat lekkers.

Datum: donderdag 7december 2023
Tijd en locatie: Inloophuis De Boei van 14:00 -16:00 uur
Adres: Weimansweg 70-72, 3075 MP Rotterdam

Voor de onkosten vragen wij een bijdrage van € 5,-.

Graag vooraf aanmelden via evleenen@stichtinghumanitas.nl (tel.: 06-12585942) of Janny@inloophuisdeboei.nl (tel.: 010-2152855).