Menu +
hm_bollen

Poëziemiddag met muziek

Anne Remijn, rouwtherapeut in praktijk Eb en Vloed in Voorschoten, schrijfster en trainer, schreef de dichtbundel ‘Rouwen tussen eb en vloed’. Op donderdag 8 december a.s. komt zij haar gedichten voordragen in ons Rouwcafé met muzikale begeleiding van cellist Ruud Meester.

Anne maakt in haar gedichten veel gebruik van de metaforen van de zee. Zij schrijft over de rauwe pijn van de rouw, over het gebrek aan verbinding en het zoeken naar verbinding. Gedichten geven soms woorden aan gevoelens waar je zelf geen woorden voor kan vinden.

De muziek van Ruud Meester geeft alle gelegenheid om de gedichten op je in te laten werken. Ruud heeft twee conservatoriumstudies gedaan (muziekregistratie en cello). Hij speelt kamermuziek in diverse samenstellingen en geeft cello les.

We nodigen u van harte uit om naar de gedichten van Anne en muziek van Ruud te komen luisteren.

Tijd en locatie: 8 december 2021 van 14.00 – 16.00 uur, Inloophuis de Boei, Weimansweg 70-72, Rotterdam

Toegang is gratis. Aanmelden is verplicht via 06 12 58 59 42 of EvLeenen@stichtinghumanitas.nl of 010-215 28 55 /

janny@inloophuisdeboei.nl