Menu +
hm_bollen

Schuldgevoel en rouw – in gesprek met Marinus van den Berg

Op 5 mei 2022 gaat Marinus van den Berg met u in gesprek over het onderwerp ‘schuldgevoel en rouw’.

Schuldgevoel kan er om allerlei redenen zijn: misschien heeft u het idee dat u er tijdens het leven van uw dierbare niet vaak genoeg en met volle aandacht geweest bent. Of was uw relatie met de overledene niet optimaal en voelt u zich nu schuldig dat u er niet genoeg aan heeft gedaan om de relatie te verbeteren. Schuldgevoel kan er ook zijn als u kort na het overlijden van een dierbare weer even plezier heeft, want ‘dit hoort toch niet’. Zo zijn er nog veel meer redenen te bedenken waarom mensen zich schuldig kunnen voelen na het overlijden van een dierbare.

Marinus van den Berg publiceerde meerdere malen over dit onderwerp en hoe anders naar schuldgevoelens te luisteren. Hij zal er vanuit zijn ervaring over vertellen en met u over in gesprek gaan.

Marinus van den Berg is geestelijk-verzorger/pastor met emeritaat en actief als spreker en publicist Hij verzorgt lezingen en workshops over thema’s als levenseinde, afscheid, verlies en zorg. Hij is ambassadeur van Steun bij verlies en rouw.

Tijd en locatie: 14.00 – 16.00 uur, Inloophuis De Boei, Weimansweg 70-72, 3075 MP Rotterdam

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht en kan via de mail: Janny@inloophuisdeboei.nl of bel 010-2152855