Menu +
hm_bollen

Rouwcafé februari 2021

Vanwege de strenge maatregelen die 14 december jl. werden afgekondigd, kunnen we tot onze spijt ook de bijeenkomst van het Rouwcafé van donderdag 4 februari a.s. niet door laten gaan.

Door corona en alle maatregelen veranderde ons leven de afgelopen tijd indringend. Helaas kwamen veel activiteiten grotendeels tot stilstand. Heeft u behoefte aan een luisterend oor in deze moeilijke tijden? Vanuit Humanitas Steun bij verlies en rouw is het mogelijk om regelmatig telefonisch met een vrijwilliger in gesprek te gaan. Als u hiervoor belangstelling heeft kunt u contact opnemen met Ellen van Leenen (evleenen@stichtinghumanitas.nl, M (06 12 58 59 42) of Cisca Vroom (cvroom@stichtinghumanitas.nl, M 06 30 41 92 14). Wij gaan dan ons best doen om u te koppelen aan een bel-vrijwilliger.

Ontwikkelingen rond de Rouwcafébijeenkomsten van 2021 vindt u op deze website.