Menu +
hm_bollen

Rouwcafé 1 oktober 2020: Lezing door Manu Keirse: ‘Elkaar helpen bij verlies en verdriet’ (geannuleerd)

Deze bijeenkomst is helaas geannuleerd! De Vlaamse emeritus hoogleraar verliesverwerking Manu Keirse is schrijver van diverse boeken over rouw en verlies en een veelgevraagd spreker.

Iedereen wordt in zijn leven met verlies geconfronteerd: het sterven van een familielid of vriend, een echtscheiding, een ongeneeslijke ziekte… In deze tijd van corona realiseren we ons des te meer dat verlies onderdeel is van ons leven. Hoe doe je dat, omgaan met verlies en verdriet? En hoe kun je elkaar daarbij helpen? Misvattingen over wat adequaat omgaan is met verdriet maken dat velen niet naar mensen in verdriet durven toe te gaan of verkeerd reageren.

Meer weten over rouw helpt om je eigen gevoelens te begrijpen en je beter te handhaven op verdrietige momenten. Als omgeving kun je leren mensen in die moeilijke periode van hun leven niet in de steek te laten.

Tijd en locatie: let op! Deze lezing vindt plaats in de avonduren (van 19.30 uur tot 21.30 uur) in het Yardenhuis van Rotterdam, Maeterlinckweg 101, RotterdamZuid. Vanaf 19.00 uur is de ontvangst met koffie en thee.

Aanmelden voor deze lezing is in verband met de coronamaatregelen verplicht! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Reserveren via CVU: T 010 466 11 00.

Er is voldoende ruimte om te parkeren op het terrein van het Yardenhuis van Rotterdam. Bezoekers die met het openbaar vervoer (tramlijn 25) reizen, kunnen tussen 18.30 en 19.00 uur en 21.30 en 22.00 uur gebruik maken van een shuttlebusje tussen tramhalte Barendrecht Vrijenburgerbos en het Yardenhuis van Rotterdam.