Menu +
hm_bollen

Aanpassing programma Rouwcafé van a.s. donderdag 5 maart

A.s.. donderdag is er in ons Rouwcafé de bijeenkomst met als thema ‘rouw na een gebroken relatie’. Gastspreker Klaas-Jan Rodenburg is helaas die middag onverwacht verhinderd. Gelukkig is Marinus van den Berg, onze ambassadeur van Humanitas Steun bij Verlies en Rouw, bereid gevonden een lezing te geven over het geplande thema. Marinus zal ons deze middag meenemen in zijn gedachten over hoe verder te leven als een naaste je ontvalt met wie je een gebroken of complexe relatie had.

U bent van harte welkom! Toegang is gratis.

Aanmelden voor de lezing van Marinus van den Berg kan via cvroom@stichtinghumanitas.nl of M 06 30 41 92 14.

Tijd en locatie: 14.00 tot 16.00 uur, Humanitas, Pieter de Hoochweg 110 (nabij metrostation Coolhaven). De deur is open om 13.30 uur.